proiectare personalizata
peste 25 de ani experienta
100% romanesc

Autogunoiera pentru transfer deseuri - semiremorca cu podea miscatoare

Descriere generala:

 

Semiremorca de transfer este utilizata pentru a transporta in mod economic  pe distante mari pana la rampede de depozitare, deseurile colectate in localitati cu autogunoiere. Are capacitatea de a transporta incarcatura a 6 – 10 autogunoiere in functie de dimensiuni.

 

Dimensiuni:

  • Volum:             75 mc
  • Lungime:         13.600 mm
  • Latime:            2.550 mm
  • Inaltime:          4.000 mm

 

Container:

Pereti laterali sunt realizati din otel otel ST52.3 cu o grosime de 3 mm si podeaua din otel ST52.3 cu o grosime de 4 mm. Tot corpul containerului este ranforsat cu profile U.

 

Oblon spate

Oblon spate realizat din otel ST52.3 cu grosimea de 3 mm inchide containerul la capătul posterior. Există un element de etanșare din cauciuc, special format între container si oblon. Oblonul este articulat în partea de sus, se deschide în sus cu ajutorul a doi cilindri hidraulici cu dublă acțiune și se blochează automat atunci când este inchis.

 

SISTEMUL DE DESCĂRCARE: Operațiune de descărcare acționata hidraulic se va efectua prin sistemul Keith de podea miscatoare (walking floor). Sistemul este etans, iar profilurile sunt fabricate din aluminiu grad 6061-T6.

 

OPERATIUNEA DE INCĂRCARE ȘI SISTEMUL HIDRAULIC PENTRU PRELATA (opțional): Containerul este produs în acoperișul deschis pentru a incarca uniform deseurile. Secțiunea din spate va fi închisă pe o suprafata scurta și se va putea decoperta. Containerul va fi acoperit longitudinal cu o prelata ce poate fi actionata printr-un sistem hidraulic din două piese. Cadrul prelatei este capabil să se rotească 270° pe ambele părți.

 

SASIU: Există un subcadru sub container cu axe si sistem de suspensie, picioare de depozitare și cui de remorcare 3.1/2"  pentru a forma sasiul semiremorcii. Lonjeroane principale in forma de I cu traverse, realizate din otel ST52.3 cu traverse.

AXLES: A)  3 axe cu capacitatea de 9 tone. B) Frana de tip tambur. C) Conducte de frana sunt conform normelor. D) Sistem de reglare automata a jocului. SUSPENSIA: Există un sistem de suspensie pneumatică.

 

JENTI SI ANVELOPE:

A) 315/80 R 22.5;  6 + 1 anvelope sau o capacitate echivalentă. B) 9,00  6 + 1 jante sau o capacitate echivalentă. INSTALATIA DE FRANARE: Există două linii (de serviciu și de urgență) de franare pneumatică cu ABS / EBS INSTALATIA ELECTRICA: A) Există o instalație electrică în conformitate cu reglementările de trafic. B) Există o priză cu 7 poli. C) Semiremorca este dotata cu girofar si proiector de lucru

 

PICIOARE DE DEPOZITARE: Există, picioare de depozitare telescopice cu cutie de viteze mecanică cu două viteze.

 

INSTALATIA HIDRAULICA: Sistemul hidraulic al semiremorcii poate fi actionat in două moduri. 1- Instalatie hidraulică (existenta in locatia de depozitare) 2- Priza de putere a capului tractor.

Instalatia hidraulica din locatiile de depozitare nu este furnizata de catre furnizor. Instalatia hidraulica a sistemului podea miscatoare este realizata de Keith.

 

ACCESORII: A) Cutie de scule B) Suport roata de rezervă C) Cheie pentru roti D) Protectii noroi pentru axele spate E) Rezervor de apă murdară.

 

VOPSEA

A) Sablare B) 40 m stratul de grund C) 40 m strtul de vopsea finala in nuanta solicitata de client.

ALTE RECOMANDARI