proiectare personalizata
peste 25 de ani experienta
100% romanesc

Automacarale și alte utilaje

Automacarale și alte utilaje
Calitatea Grădinariu de reprezentant autorizat al unor mărci cu renume internațional, producătoare de accesorii și utilaje de salubrizare, utilaje pentru construcții, utilaje pentru gestionarea deșeurilor stă la baza parteneriatelor sigure și eficiente semnate în cei peste 25 de ani de experiență.

Pentru segmentul de automacarale, în calitate de importator direct, portofoliul Grădinariu acoperă o gamă largă de capacități de ridicare, începând de la sarcini maxime de 10, 14 și 30 tone, vehicule cu două și trei axe, și continuând pe gama superioară cu vehiculele cu trei și patru punți, cu sarcini maxime utile de până la 70 tone. De asemenea, chiar și pentru ridicarea volumelor de dimensiuni mai mici, precum cele implicate în sfera spațiilor  comerciale, halelor de depozitare, parcurilor logistice, depozitelor, fabricilor și facilităților de producție vă putem pune la dispoziție o gamă largă de motostivuitoare și transpaleți.

Toate componentele importante ale automacaralelor, precum tronsoanele de ridicare, coroana rotativă şi șasiul sunt studiate cu atenție de căatre echipa naostră pentru a vă putea oferi tracțiuni perfect adaptate nevoilor dvs.
ultimele livrari