proiectare personalizata
peste 25 de ani experienta
100% romanesc

Gestionarea deseurilor

Cea mai noua linie de business a grupului Gradinariu si fost creata pentru a oferi solutii in sistemul „Plateste pentru cat arunci” in domeniul complex operational si legislativ, al salubritatii.

Obligativitatea colectarii pe doua fractii (umed si uscat), precum si aplicarea tarifelor diferentiate pe fiecare fractie de deseu, imping sistemul de salubritate actual catre solutii de sprijin precum cea a sistemelor de identificare. 

Gradinariu GD a creat sistemele de identificare RFID care vin in completarea serviciilor de salubritate, pentru a functiona in concordanta cu legislatia in vigoare respectiv Legea nr. 101/2006 serviciului de salubrizare a localităților, Legea nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor, precum cu si ultima modificare in Ordonanța de urgență nr. 74/2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 211/2011 privind regimul deșeurilor, a Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje și a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 196/2005 privind Fondul pentru mediu , oferind solutia implementarii sistemului  “Plateste pentru cat arunci”, bazata chiar pe doua dintre metodele sugerate de Ministerul Mediului in Ordonanta 74/2018: Frecventa de golire si volum.