proiectare personalizata
peste 25 de ani experienta
100% romanesc

Informatii pagini termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul https://www.gradinariu.ro, denumit in continuare gradinariu.ro este S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L., numita in continuare S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/841/1994, avand Codul Unic de Inregistrare: RO5348490. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. este Marca Inregistrata la OSIM cu numarul 137204 din 10.02.2015.


Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului gradinariu.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice reclamatie legata de raportarea cazurilor de incalcare a drepturilor de autor ne puteti contacta la adresa de mail:

2. Accesul la informatiile de pe site
S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul gradinariu.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul gradinariu.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.
S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. de la acest client.
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L., nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi
Preturile prezentate nu includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, acest lucru fiind comunicat de consultantul gradinariu.ro. Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte, dar pot diferi in cazul in care produsul comandat are starea stocului "la comanda".
S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre gradinariu.ro.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Pe langa tariful perceput de S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit toto firmei SC GRADINARIU IMPORT EXPORT, prin intermediul platformei de livrare ce apartine firmei FAN CURIER, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.
S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea raspunderii pentru plata
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin intermediul platformei online sau prin ordin de plata iar dovada platii trebuie trimisa catre S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. la adresa de e-mail: office@gradinariu.ro sau prin fax, la numarul 021/344.14.92. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L.. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor
Utilizatorii care viziteaza site-ul gradinariu.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser. S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului gradinariu.ro.
S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul gradinariu.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Dreptul de returnare a produselor
Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre pentru care a fost facuta proba ori instalarea.
Pentru orice astfel de cerere/notificare trebuie sa trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa: office@gradinariu.ro

11. Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe gradinariu.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

12. Reclamatii si sugestii

Pentru orice fel de reclamatii sau sugestii ne puteti contacta la urmatoarea adresa de mail: office@gradinariu.ro