proiectare personalizata
peste 25 de ani experienta
100% romanesc

Despre noi

Grupul Gradinariu, fondat in 1994, este astazi una dintre companiile lider, cu experienta in integrarea solutiilor si utilajelor complexe, in domeniul utilajelor si accesoriilor de salubritate, intretinere drumuri pe timp de vara sau iarna, asigurand multifunctionalitatea utilajelor sau autospecialelor livrate.

Suntem o prezenta constanta pe piata utilajelor de constructii, dar si unul dintre cei mai importanti furnizori de autospeciale pentru situatii in caz de urgenta si principal distribuitor de recipiente de colectare diverse deseuri.

Portofoliul nostru de utilaje si servicii poate raspunde cu promptitudine si expertiza, oricaror cerinte venite din partea Consiliilor Judetene, IGSU, ISU – Inspectorate pentru situatii de urgenta, CNADNR, Primarii Municipii de Judet, Primarii de Comune, firme private sau cu capital de stat in domeniul salubrității, firme private din domeniul construcțiilor.

 

Resursele umane, echipamentele si capabilitatile de productie de care dispunem sunt unele dintre cele mai dezvoltate din Romania, in acest domeniu, si pot raspunde oricaror cerinte de livrare utilaje, service in garantie sau post garantie:
 

  • 55 de muncitori specializati in constructii metalice, prelucrare, mecanica, hidraulica si electronica;
  • 6 ingineri specializati in industria auto, in constructia de macarale, in structura metalelor, in aplicatii hidraulice si in proiectare;
  • personal specializat in achizitionarea, depozitarea si omologarea mijloacelor de transport;
  • capabilitati de productie industriala reprezentate de 2 platforme cu o suprafata totala de 5000mp, modulare, si cu posibilitatea extinderii la o suprafata de 10.000 mp;
  • 2 platforme de productie plasate in Bucuresti, in zone cu acces direct la centura capitalei.


Datorită reputatiei de partener de incredere, reprezentam renumite branduri europene, producatoare de accesorii si utilaje de salubrizare, utilaje pentru constructii, utilaje pentru gestionarea deseurilor si serviciilor publice.

Principala noastra preocupare este de a atinge cele mai inalte standarde de calitate, mentinand totodată preturile la un nivel competitiv. O atentie deosebita acordam abordarii flexibile si personalizate a nevoilor tehnice pentru fiecare client, respectand standardele si legislatia in vigoare.