021 344 14 89 / 0745 340 186 / office@gradinariu.ro

PARTENERI

DAF

Compania DAF a fost fondată în anul 1928, in Olanda, când frații Hub și Wim van Doorne au pus bazele unei întreprinderi, care, în prezent, a devenit producătorul de camioane de inalta performanta, cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa.

DAF Trucks N.V. este o subsidiară deţinută în totalitate de compania nord-americană PACCAR Inc.

EFE

EFE Endüstri ve Ticaret A.Ş a luat nastere in 1974 in Turcia, si este unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de utilaje municipale de salubrizare, de echipamente pentru industria cimentului si a constructiilor, de remorci pentru uz militar si comercial, din Europa. 50% din productia EFE este exportata astazi in Europa, Nordul Africii, Orientul Mijlociu.

EPOKE

Compania daneză Epoke si-a început activitatea în anul 1930, în prezent fiind unul dintre cei mai mari producători europeni de sisteme de pluguri de zăpadă, sisteme de împrăştiat material antiderapant solid şi lichid pentru şosele şi aeroporturi.

FASSI

Producator de macarale de incarcare din 1965. Fassi Group este unul dintre cei mai mari producatori de macarale hidraulice din lume datorita gamei sale extinse de produse si a cifrei de afaceri.

GLUTTON

Aspiratorul electric, urban, Glutton este fabricat si vandut de compania Lange Christian S.A, si este solutia ideala pentru aspirarea gunoiului de mici dimensiuni (tigari, pahare de plastic, ambalaje, etc) din spatii inguste sau dificile. Astazi Glutton este prezent in peste 5000 de orase, in 60 de tari, pe toate continentele.

HBM-NOBAS

Gama de gredere HBM-NOBAS aparține grupului german GP Papenburg Maschinenbau GmbH, fondat in 1963, cu sediul în Hanovra. Astazi, grupul are peste 3,500 de angajați și o cifră de afaceri de 30 milioane Euro, deținand 70% din piața europeana de gredere.

Grupul Gradinariu este distribuitor exclusiv HBM-NOBAS in Romania.

IVECO

Iveco este o companie producătoare de vehicule comerciale din Italia, infiintata in 1974, cu sediul la Torino. Iveco este filială a grupului italian Fiat și produce anual aproximativ 200.000 de vehicule comerciale și jumătate de milion de motoare diesel, fiind prezenta in Romania din 1993.

KOVACO

Compania Kovaco, infiintata in 1981, in Cehia, produce accesorii pentru utilaje de constructii si motostivuitoare.

KRAMER

Kramer este un brand ce apartine grupului german Wacker Neuson, leader global in productia de echipamente si utilaje pentru constructii. Sub numele Kramer se produc incarcatoare si motostivuitoare cu utilitate in constructii, agricultura, parcuri industriale si reciclarea deseurilor.

MAN

Infiintat in 1758, in Germania, MAN Truck & Bus este unul din dintre liderii Europei in productia de vehicule comerciale, avand unitati de productie in trei tari europene, in Rusia, Africa de Sud si Turcia. Portofoliul sau cuprinde van-uri, camioane, autobuze, motoare diesel si pe benzina.

MEVA

Infiintata in 1898 in Cehia, Grupul Meva este unul dintre cei mai importanti producatori de obiecte din metal, pentru uz comercial si industrial, cu peste 3000 de produse in portofoliu.

Grupul Gradinariu este distribuitor exclusiv MEVA in Romania.

NORD ENGINEERING

Compania Nord Engineering infiintata in 1997, in Italia, este unul dintre cei mai importanti producatori europeni de echipamente pentru colectarea selectiva a deseurilor.

RENAULT TRUCKS

Pornind activitatea in 1894, in Franta, compania ofera o gama completa de tractoare, portoare, furgoane, bene, malaxoare, cisterne, frigorifice, camioane pentru stingerea incendiilor, gunoiere. Renault Trucks este prezent in peste 100 de tari, si face parte din grupul Volvo, unul dintre cei mai importanti producatori de camioane, din lume.

PRONAR

Infiintata in 1989,compania Pronar este astazi liderul in Polonia in productia si vanzarea de utilaje si echipamente pentru municipalitati, agricultura si transport, cu o cota de piata locala de 50%.  Pronar  este de asemenea un producator important, la nivel global,  de roti pentru utilaje agricole, municipale, de sisteme pneumatice si hidraulice, profile din aluminiu si componente plastice.

SCANIA

Fondata in 1891 in Suedia, Scania este astazi liderul global in solutii si sisteme de transport sustenabile. Portofoliul sau include camioane, autobuze, motoare cu emisii scazute de carbon.

SCARAB

Scarab produce automaturatoare cu utilitate in spatii inguste, cum ar fi aeroporturi, zone comerciale, depozite industrial, si ca caror reputatie este recunoscuta la nivel international. Compania a fost infiintata in UK, in 1979 si astazi face parte din grupul Fayat (Franta). 

SKIBICKI

Compania Skibicki TECHNOLOGY TRANSPORT Sp.  a fost infiintata in 1981, in Polonia. Astazi este una dintre cele mai mari companii producatoare de sasiuri pentru camioane, din regiune.

SNOW

Producatorul italian este specializat in proiectarea si fabricarea de utilaje si accesorii pentru deszapezirea drumurilor.

SULO

Producătorul german SULO este liderul mondial in fabricarea de pubele si containere din polietilena virgina, material 100% ecologic, obtinut din materie prima vegetala, la un standard de calitate extrem de ridicat.

Grupul Gradinariu este distribuitor exclusiv SULO in Romania.

VOLKAN

Fondata in 1974, in Turcia, compania Volkan este una dintre cele mai importante companii producatoare de autovehicule pompiere din Europa, pe care le exporta in peste 40 de tari.