proiectare personalizata
peste 25 de ani experienta
100% romanesc

LIVRăRI

Autospeciala Pompieri

A) Descrierea produsului

Autocamionul cu sistem hidraulic de incarcare/descarcare cu carlig Renault K430 6x6 este utilizat in diversele situatii de urgenta, precum: transportul apei potabile sau pentru apa necesara realimentarii masinilor de interventie, pentru transportul diferitelor materiale (nisip, pietris, moloz, pamant etc.) pentru interventiile in situatii de inundatie sau degajarea daramaturilor, alunecari de teren, precum si alte operatiuni in situatii critice.

De asemenea, autocamionul cu sistem hidraulic de incarcare/descarcare cu carlig se poate transforma in platforma dedicata transportului de utilaje, fiind echipat cu punte de ancorare in podea.

 

B) Avantaje si beneficii

1. Transmisie:

- datorita transmisiei 6x6 si gardei inalte, autocamionul poate rula pe toate tipurile de teren: asfalt, pamant, nisip, teren accidentat

2. Motorul

- puterea motorului si axele ranforsate permit transportul sarcinilor de pana la 20 de tone in deplina siguranta pe toate tipurile de teren

3. Sistemul hidraulic cu carlig

- confera o versatilitate si o multifunctionalitate sporita autocamionului, putand executa o gama larga de functii

Poate incarca: container cisterna, container tip bena basculabila, container multirol si container cu bena metalica cu prelata.

 

Containerele multirol sunt utilizate pentru interventii specializate.

Containerele cu bena metalica si prelata sunt utilizate la transportul anumitor echipamente speciale de interventie in situatii de urgenta, precum: pompe, corturi, generatoare de curent, provizii etc.

 

Am livrat autocamioane cu sistem hidraulic de incarcare/descarcare cu carlig in cadrul proiectului „Multi risc - modul I”, proiect realizat impreuna cu Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta!

Pentru compania noastra acest demers reprezinta deopotriva o mare onoare si, in acelasi timp, o mare responsabilitate la nivel social.

 

Bucuria este cu atat mai mare cu cat stim ca prin acest demers comun, vom contribui activ indeplinirea unui obiectiv extrem de important pentru cetateni, respectiv la cresterea rezistentei la dezastre a comunitatilor prin imbunatatirea capacitatii de interventie in situatii de urgenta generate de mai multe tipuri de risc, precum: inundatii, alunecari de teren, cutremure, esecul utilitatilor publice si accidente in industrie.

 

De asemenea, principalul beneficiu consta in imbunatatirea raspunsului serviciilor profesioniste pentru gama larga de situatii de urgenta, dezvoltarea abilitatilor de baza pentru organizarea si managementul taberelor de sinistrati, precum si imbunatatirea capabilitatilor de interventie pentru misiuni de cautare-salvare.