proiectare personalizata
peste 25 de ani experienta
100% romanesc

Multifunctional de capacitate mica

Autovehiculul multifunctional, 4x4x4 (ambele axe viratoare), cu masa maxima autorizata intre 3.5 si 6.5 to sarcina utila intre 2.0 si 3.5 to.

Generalitati:

Toate autovehiculele multifunctionale, mai sus descrise,  se diferentiaza fata de alte autovehicule, printr-o manevrabilitate si capacitate sporita de rulare in teren accidentat si teren cu aderenta scazuta (drumuri acoperite de gheata si zapada), precum si  in conditii de vreme defavorabila (rulaj la temperaturi scazute, vant, caderi masive de zapada).

 

 

Autovehiculul multifunctional poate fi dotat cu urmatoarele accesorii si echipamente pentru deszapezire si intretinere drumuri pe timp de vara:

  • bena basculabila pe trei parti, capacitate de pana la 3.0 mp, cu posibilitate de montaj raspanditor material antiderapant de capacitate intre 1.0 si 1.5 mc, instalatii de stropit cu rezervor de apa de capacitate intre 1000 si 2000 litri, etc.
  • instalatie hidraulica actionata prin priza de putere montata pe motor si pompa cu pistoane axiale, debit cca. 80 litri/min. si presiune 200 Bar, pentru actionare echipamente de deszapazire si intretinere drumuri pe timp de vara.
  • placa frontala pentru montare atasamente frontale (lama sau plug de zapada, perie frontala, sisteme de cosire acostamente si toaletare copaci, freza de zapada, rampe cu duze pentru stropire drumuri publice, etc.)

 

Aceste capabilitati se datoreaza:

 

  •  tractiunii 4x4 prin cutie de transfer, reductoare si diferentiale blocabile.
  •  garzii marite la sol si a unghiurilor de atac si degajare mari.
  •  axelor fata si spate ranforsate, capabile sa suporte socuri si incarcaturi mari.
  •  motoarelor si grupurilor propulsoare special construite pentru rulaj in conditii grele.
  •  cabinei soferului special adaptata pentru desfasurarea de activitati in conditii de vreme defavorabila , fiind dotata cu: parbriz si oglinzi degivrabile electric, sisteme de aer conditionat si  dispozitive de incalzire auxiliare si independente de functionarea motorului(webasto).

 

ALTE RECOMANDARI