Autospeciala de stins incendii cu cabina dubla, rezervor de apa (3000 l) si spuma (250 l)

SUPRASTRUCTURA POMPIERI


INSTALAŢII SPECIALE:

Instalaţia pentru intervenţie la stingere compusă din:

Instalaţia de lucru cu apă, formată din: rezervorul de apă, agregatul de pompare VOLKAN, conducte de aspiraţie, legătură şi refulare.
Instalaţia de comandă şi control amplasată central în partea din spate a autospecialei, într- un loc accesibil de la sol, dotată cu: manometru de înaltă/joasă presiune, manovacuumetru;, indicator turaţie pompă apă, potenţiometru comandă acceleraţie motor, indicator nivel apă/spumă;
Instalaţia de avertizare acustică şi optică, formată din două girofaruri, de culoare roşie, montate pe cabină şi instalaţie de avertizare acustică separata şi lampă girofar, de culoare roşie. Girofarurile vor fi comandate cu ajutorul unui întrerupător montat în cabină şi vor fi protejate cu grilaje.


INSTALAŢIA PENTRU INTERVENŢIE LA STINGEREA INCENDIILOR

Agregatul de pompare VOLKAN amplasat în partea din spate, cu dispozitiv automat de amorsare, cu două trepte de presiune, cu cu două trepte de presiune, astfel:

Treapta de joasă presiune cu următorii parametri nominali :debit min. 2000 l/min la 8-10 bar;
Treapta de înaltă presiune cu următorii parametri nominali : debit min. 250 l/min la 35-40 bar.
Dispozitiv automat de amorsare care face parte integrantă din grupul de pompare.

Colectorii de admisie şi refulare

Colectorul de admisie (aspiraţie) va conţine o conductă de aspiraţie tip A pentru alimentarea cu apă din surse naturale şi o conductă de legătură dintre colectorul de aspiraţie şi rezervorul de apă, necesară alimentării cu apă a agregatului de pompare din rezervorul de apă, prevăzută cu robinet de separaţie cu acţionare manuală.

Colectorul de refulare pe treapta de joasă presiune va cuprinde două conducte de refulare tip B si două conducte de refulare tip C, o conductă de legătură dintre rezervorul de apă şi colectorul de refulare pe trepta de joasă presiune, pentru umplerea rezervorului de apă cu pompa de apă din alte surse de apă.

Sistemul de refulare pe treapta de înaltă presiune cuprinde 2 tamburi cu 60 ml furtun de înaltă presiune şi cate un dispozitiv de refulare la presiuni înalte jet/spray, montat pe furtunul tamburului.


REZERVOARE APĂ/SPUMĂ

Rezervorul de apă este prevăzut cu sparge valuri şi este echipat cu ţeavă de preaplin şi capac de vizitare demontabil ce permite accesul în interiorul acestuia pentru a efectua operaţiile de întreţinere. Rezervorul de apă va fi confecţionat din oţel inoxidabil sau poliester armat cu fibra de sticlă, cu o capacitate intre 3.000 si 5.000 litri.

Rezervor spumă confecţionat din oţel inoxidabil sau poliester armat cu fibră de sticlă, cu o capacitate de aprox. 250 litri.


TUN APA SI SPUMA

Tun apa si spuma cu actionare manuala amplasat pe acoperisul suprastructurii


OMOLOGARE

Autospeciala va fi omologată la Registrul Auto Român pentru circulaţia pe drumurile publice din România şi va fi livrată cu Carte de Identitate Vehicul.


SUPRASTRUCTURA

Structura de rezistenţă a caroseriei va fi confecţionată din profile rectangulare din oţel.

Se vor include minim 3 jaluzele din aluminiu.

SUNT INTERESAT
de acest utilaj
Te-ar mai putea interesa să știi:

CARACTERISTICI PRINCIPALE

 • Cabină dubla: 5+1 locuri, cu 4 usi, rabatabilă, toate locurile vor fi prevăzute cu centuri de siguranţa conform prevederilor legale;
 • Putere motor : 250 CP
 • Masa totala maxim autorizata 18.000 kg;
 • Motor Diesel;
 • Cutie de viteze manuala : 9 + 1 rapoarte;
 • Priza de putere pentru actionarea agregatului de pompare;
 • Tractiune: 4x4, axa spate cu roti jumelate;
 • Viteza maxima: min. 100 km/h;
 • Aer conditionat în cabină;
 • Roata de rezerva, cric, 2 cale de roti; 
 • Rezervor de combustibil de minim 200 litri;
 • Manual în limba română.
Personalul nostru este instruit sa ofere cele mai bune solutii tehnice personalizate, pentru fiecare client in parte.
CONTACTEAZA SPECIALISTUL NOSTRU:
Victor Surdu | 0745.34.01.86 | victor.surdu@gradinariu.ro
Caracteristicile tehnice ale produselor prezentate aici sunt supuse modificărilor, fără aviz prealabil. Produsele se pot personaliza in functie de cerintele fiecarui client in parte.
Fotografiile sunt cu titlu informativ.
ALTE PRODUSE LIVRATE