Gradinariu Import Export
Istoric

Compania a fost infiintata in 1994, de catre Radu Gradinariu, absolvent al Facultatii de Electrotehnica – Sectia electromecanica din cadrul Institutului Politehnic “Ghe. Asachi” Iasi, care a dorit dintotdeauna sa fie un bun profesionist, stapan pe propria-i viata.

 

1994:  Initial, principalul obiect de activitate a fost importul si distributia de autoturisme dar si piese de schimb pentru acestea.  Prima echipa a fost alcatuita din fosti colegi de la IAUC, care l-au apreciat ca om si ca leader si l-au insotit in acest nou drum.

1995: Compania renunta la importul de autoturisme si trece la importul de camioane, utilaje, containere, pubele si masini de gunoi. Printre clientii sai se numarau companii mari de la acea vreme.

1997: Este momentul cand  firma se extinde pe piața construcțiilor.

1998: Compania integreaza in Cehia primele masini de salubrizare pentru o companie privata din Romania

1999:  Apare o noua oportunitate pentru firma Gradinariu Import Export - deschiderea service-ului propriu; Acum incepe repararea si intretinerea utilajelor noi comercializate dar si a celor second hand.

 

Pentru a sustine clientii pe zona de servicii, Compania Gradinariu a  format si personal de service care sa fie in masura sa efectueze montajul, punerea in functiune, instruirea personalului si mentenanta / reparatiile utilajelor si echipamentelor comercializate, atat in cadrul atelierului propriu cat si la locul de utilizare a acestora.

 

 

1999 - 2000: Crescand colaborarea cu firmele ce activeaza in salubritate, S.C. Gradinariu Import Export SRL a largit gama de produse ofertate pe zona de echipamente si masini compactoare rulate .

Gradinariu Import Export a dorit de-a lungul activitatii sale mentinerea unor relatii de colaborare cu importanti producatori din intreaga lume pt a oferi atat produse de cea mai buna calitate cat si preturi atractive pentru clientii sai.

 

Anii 2000: In aceasta perioada, Gradinariu Import Export a devenit reprezentantul unor renumite marci europene producatoare de accesorii si utilaje de salubrizare, utilaje pentru constructii, utilaje pentru gestionarea deseurilor si serviciilor publice dar si mobilier urban.

Compania si-a stabilit ca obiectiv sa tina pasul cu noile tehnologii care apar, pentru a aduce clientilor sai cele mai noi produse, la cele mai inalte standarde.    

 

2005: Pentru a veni in sprijinul  clientilor sai, Echipa Gradinariu si-a extins gama de produse si a inceput comercializarea de utilaje de constructii.

2008: Fondurile europene au contribuit ca Gradinariu Import Export sa devina un important integrator de autospeciale si utilaje din aproape toate domeniile de activitate.

 

Astazi, Gradinariu Import Export este una din companiile bine-cunoscute pe piața romaneasca, operand atat pe piata privata prin vânzări directe cat  și prin licitații publice.

 

Compania, prin managementul sau, a dorit de la inceput sa imprime firmei un grad ridicat de serioziate, promptitudine in oferirea de servicii variate, fiind flexibil in a oferi echipamente si utilaje adaptate la cererea fiecarui client in parte, asigurand de asemenea si consiliere tehnica, puncte forte care au ramas valabile si in prezent. Acum SC Gradinariu Import Export SRL este una din companiiile cu notorietate si succes pe piata.