Autospeciala de stins incendii cu rezervor de apa (5000 l) si spuma (500 l)

SUPRASTRUCTURA

Construcție și proiectare:
Corpul este realizat din panouri de aluminiu extrudate interconectate cu șuruburi, fără sudură. Nici un material din oțel, nici un tip de sudură sau lipire nu este folosit pe corp. Panoul exterior complet al caroseriei din spate este realizat din tablă de aluminiu de 3 mm fixat pe elementul structural fie prin lipire, fie prin nituire.

Suprastructura este de tip modular. Corpul complet, inclusiv apa și rezervorul de spumă, sunt montate pe un sub-cadru de tip scări grele. Acest sub-cadru este conectat la mainframe-ul șasiului cu amortizoare soc din cauciuc / oțel. Astfel, toata torsiunea - solicitările transmise șasiului în timpul condusului și al virajelor, sunt reduse la minimum, conferind o stabilitate excelentă.
Corpul este proiectat astfel încât să permită accesul maxim la toate zonele care trebuie servite și inspectate. Se prevede ca toate componentele principale ale vehiculului să fie îndepărtate într-un mod ușor.
 

Acoperiș:
Partea superioară a suprastructurii va fi învelită în plăci din aluminiu, consolidate în mod corespunzător și concepute pentru a suporta greutatea a doi pompieri fără distorsiuni sau deteriorări.

Suporti adecvati pentru 1 (o) scară extensibilă sunt instalate pe partea superioară a vehiculului. Scara extensiei este alcătuită din 2 secțiuni. Lungimea totală a scării extinse este de 8,4 m, iar lungimea închisă este de 4,5 m. Există un sistem glisant pentru acces ușor la scara glisantă, care este plasat pe partea superioară a vehiculului. Folosind acest sistem, scara extensibila va fi rulata in / out fara a urca acoperișul. În timp ce conduceți, mânerul scării este așezat pe corpul din spate al vehiculului prin utilizarea dispozitivului de blocare a mânerului, iar scara este stocată pe acoperiș.

Pe acoperiș există o cutie de aluminiu închisă pentru 4 (patru) bucăți de furtunuri de aspirație de 3 m. Pardoseala va fi mărginită, permițând balustradă de siguranță cu sistem de iluminare pentru partea laterală a vehiculului.
În partea dreaptă spate a caroseriei, este instalată o scară permanentă din aliaj ușor, care permite accesul pe partea superioară a acoperișului. Scara este tip pivotantă cu două secțiuni. Secțiunea inferioară este pliată și blocată în timpul conducerii cu un dispozitiv special de blocare situat pe partea stângă. Covoarele pentru scări sunt construite în secțiuni cilindrice cu suprafață anti-alunecare. La nevoie sunt furnizate ghidaje.

 

SUNT INTERESAT
de acest utilaj
Te-ar mai putea interesa să știi:

DATE SASIU

  • Mercedes Benz Atego 1530F, 4x2, cabina simpla, Euro 6
  • Masa totala maxima autorizata: 16.000 kg;
  • Motor: Diesel, 220 kW (299 CP);
  • Transmisie: Cutie de viteze manuala;
  • Cabina: simpla;

 

Personalul nostru este instruit sa ofere cele mai bune solutii tehnice personalizate, pentru fiecare client in parte.
CONTACTEAZA SPECIALISTUL NOSTRU:
Victor Surdu | 0745.34.01.86 | victor.surdu@gradinariu.ro
Caracteristicile tehnice ale produselor prezentate aici sunt supuse modificărilor, fără aviz prealabil. Produsele se pot personaliza in functie de cerintele fiecarui client in parte.
Fotografiile sunt cu titlu informativ.
ALTE PRODUSE LIVRATE