Sistem/suprastructura pentru pulverizare/atomizare vapori GRUST ANTI DUST SPRAY

Sistem/suprastructura pentru pulverizare/atomizare vapori GRUST ANTI DUST SPRAY

Solutia perfecta pentru dezinfectarea sau dezinsectia spatiilor deschise, adaptata pentru pentru igienizarea domeniului public cu solutii dezinfectante sau solutii pentru indepartarea insectelor. Se poate completa cu automaturatoare si autostropitoare cu presiune inalta pentru curatare si igienizare completa. Se poate utiliza cu success de catre municipalitati, santiere, fabrici de prelucrare lemn, alte zone de productie unde se prelucreaza materii prime.

Sistemul Grust Anti Dust Spray produce o perdea de picaturi foarte fine(vapori). Aceasta retea suprima praful in spatii deschise prin atasarea vaporilor de particulele de praf, fortate astfel sa cada pe sol datorita gravitatiei. Rezultatul este curatarea aerului de particule de praf mai mari de 0.5 microni si 2.5 microni.

Sistemul pentru pulverizat este format din:  sistem de refulare, generator electric trifazat, rezervor de apa, montate impreuna pe suprastructura  compatibila cu carlig tip Hook sau alte tipuri de suprastructuri.

Utilizare

  • Igienizarea spatilor deschise prin utilizare de solutii dezinfectante (solutii pe baza de clor sau cloramina, etc)
  • Atomizarea solutiilor pentru indepartarea insectelor
  • Este recomandata utilizarea sistemului de pulverizare impreuna cu automaturatoare si autostropitoare cu presiune inalta pentru o curatare si igienizare corecta.
  • Suprimarea particulelor de praf prin pulverizarea/atomizarea vaporilor de apa 

 

 

 

Caracteristici tehnice:

Sistemul/suprastructura  pentru  pulverizat  vapori  de solutii dezinfectante si apa   este  formata  din:  sistem  de pulverizare,  generator  electric  trifazat, rezervor de apa, montate  pe suprastructura  compatibila cu carligul tip Hook lift sau pe un cadru metalic usor demontabil, ce se poate aseza pe platforma, bena etc.

Sistem de pulverizare:
Generator electric trifazat:
Rezervor de apa: