DEODIN RB

Igienizant si odorizant pentru curatenie urbana si salubrizare

DEODIN RB este un igienizant si odorizant, pe baza de principii active moderne (concentrat de esente parfumate si saruri cuaternare), recomandat pentru eliminarea proliferarii unui spectru larg de specii microbiene si a mirosurilor neplacute produse de descompunerea materiilor organice.

Capacitatea sa de a reduce sarcina bacteriana de pe suprafata tratata, se datoreaza prezentei sarurilor cuaternare de amoniu, care aplicate in mod adecvat prin intermediul substantelor cu volatilitate redusa, sunt in masura sa actioneze eficient si in profunzime, pentru a elimina microorganismele responsabile de descompunerea deseurilor si in acelasi timp, sursa mirosurilor neplacute. Eficacitatea sarurilor cuaternare de amoniu este deosebit de vasta si acopera gram pozitivi si negativi, specii de mucegai saprofite sau parazite etc.

DEODIN RB contine aditivi deodoranti pe baza de uleiuri esentiale si terpene, dificil de eliminat in procesul de clatire si care lasa un miros placut pe suprafetele tratate pentru o perioada lunga de timp.

SUNT INTERESAT
de acest utilaj
ALTE PRODUSE LIVRATE