Gradinariu Import Export
Reparatii si Intretinere

 

Compania Gradinariu, pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor sai, a format  o echipa de service care sa fie in masura sa efectueze :

  • montajul,

  • punerea in functiune,

  • instruirea personalului si mentenanta, 

  • reparatiile – in garantie si post garantie – utilajelor si a echipamentelor comercializate, atat in cadrul atelierului propriu cat si la locul de utilizare al acestora cu ajutorul atelierelor mobile proprii, asigurand pe langa consultanta tehnica, rapiditate in executie si viteza de reactie.

S.C. Gradinariu Import Export S.R.L. prin intermediul departamentului Service executa lucrari de Intretinere si Reparatii atat la autovehicule cat si la utilaje de constructii,salubritate,etc.

 

In acest sens S.C. Gradinariu Import Export S.R.L. detine Autorizatia Tehnica clasa I si II nr. 8188/15.01.2010 emisa de Registrul Auto Roman in vederea executarii lucrarilor de intretinere si reparatii pentru urmatoarele marci de autovehicule : Avia si Bucher Citycat.

 

Se executa lucrari de reparatii si intretinere pentru toate suprastructurile montate pe autovehiculele livrate de catre noi

Suprastructuri compactoare si colectoare EFE
Suprastructuri vidanje Meprozet, Nurmak
Instalatii de stropit GIE
Platforme VS Mont,Silver
Macarale Erkin
Basculante VS Mont,etc

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

De asemenea, se executa lucrari de mentenanta preventiva si corectiva pentru diverse tipuri de utilaje livrate de catre societatea noastra

Automaturatoare Mathieu
Automaturatoare Scarab
Autospeciale multifunctionale Ladog
Autospeciale pompieri Volkan
Toata gama de utilaje Neuson-Kramer
Incarcatoare frontale 
Motostivuitoare 
Buldoexcavatoare

Precum si echipamente

Pluguri zapada si perii Hidrot, Kovaco
Cositoare Duecker
Sararite Epoke
Maturatori tractate Tisan,etc.

 

 

 

 

 

 

De asemenea,

  • la sediul clientului

  • sau in cadrul atelierului nostru, pentru utilajele in garantie si post-garantie lucrarile de reparatie si intretinere se pot executa pentru binecunoscutele marci: camioane Avia, automacarale CKD, Erkin, buldoexcavator, excavator, incarcator frontal Cukurova, incarcator frontal Kramer, Waker Neuson; asiguram service si intretinere pentru automaturatoarele Scarab, Mathieu.

Partenerii nostri apeleaza la serviciile noastre pentru mentenanta la autospeciale de interventii si stingere incendii, pentru pompele, autoscarile si platformele hidraulice Volkan, pentru senilate, aspiratoare urbane Glutton, echiamente de imprastiat material antiderapant (sararite) Epoke, Pronar, Snow Service, reparatii autovehicole multifunctionale, reparatii autogunoiere EFE, reparatii cositori Ducker, reparatii remorci, lame pluguri si sararite Pronar.

Autogrederele XCMG, YTO, incarcatoarele frontal YTO nu au secrete pentru echipa noastra de specialisti. Mentenanta si service-ul este asigurat de asemenea pentru cilindru compactor, vidanje EFE, Meprozet sau Nurmak. Reparatii sunt efectuate pentru transpaleti si stivuitoare Samuk Maximal, maturatoare stradale Green Machines, Mathieu, perii Hidrot, perii Kovaco sau perii Bema ori Snow Service.

Pentru solicitari interventii tehnice si diverse lucrari: dispecerat@gradinariu.ro / 0745 396 579