Gradinariu Import Export
Piese de schimb si consumabile

Compania Gradinariu va asigura piese de schimb in garantie si post garantie pentru produsele livrate sau pentru alte autospeciale, utilaje si echipamente pe care le aveti in parcul auto propriu.

 

  • piese de schimb si consumabile multi-brand.

Gama oferita este extreme de mare, printre acestea se numara marci extrem de apreciate la nivel mondial: piese de schimb pentru camioane Avia, pentru automacarale CKD si Erkin. Piesele de schimb pentru buldoexcavatoarele, excavatoarele incarcatoarele stivuitoarele Cukurovasunt sunt extrem de apreciate de clientii nostri datorita pretului si calitatii acestora.

 

Piesele de schimb destinate incarcatoarelor frontale Kramer , Waker Neuson, pentru automaturatorile Scarab sunt foarte apreciate de partenerii nostri putand sa le inlocuim si in garantie. Comercializam extrem de avantajos piese de schimb pentru perii necesare automaturatorilor stradale Faun, pentru perii destinate maturatorilor stradale Johnston, Hofmans, Schmidt, Bucher ori Mathieu.

 

Pentru autospecialele de interventii in stingerea incendiilor, pompele Volkan si-au demonstrat eficienta iar noi pe langa comercializarea acestora asiguram si piese de schimb.

Echipa noastra este instruita pentru a asigura service-ul si piese de schimb pentru Aspiraturul Glutton, pentru sararitele Epoke, pentru autogunoiere EFE sau pentru cositoarele Ducker.

 

Livram cu maxima eficienta piese de schimb pentru remorci Pronar, echiamente de imprastiat material antiderapant (sararite)Epoke, Pronar, Snow Service sau alte echipamente destinate domeniului salubritatii precum pluguri sau lame marca Pronar, piese pentru autogreder ori incarcator frontal marca XCMG sau YTO, pentru cilindru compactor, vidanje Meprozet, EFE sau Nurmak.

 

De asemenea in gama noastra de piese de schimb se gasesc si cele necesare pentru stivuitorul Samuk Maximal, transpaleti Samuk, perii Hidrot, perii Kovaco sau piese pentru perii Bema ori Snow Service.

 

 

Pentru toate aceste piese de schimb si multe alte branduri punem la dispozitia partenerilor nostri si:

  • documentatie tehnica
  • instruire operatori
  • consultanta tehnica

 

Pentru solicitari de piese de schimb: piese@gradinariu.ro  / 0744 344 350