proiectare personalizata
peste 25 de ani experienta
100% romanesc

Lider al solutiilor multifunctionale

Utilaj nou la SDN Târgu Jiu

Aceasta va fi utilă pentru a salva vieți omenești, accesând locuri în care alte utilaje din dotare nu ar putea ajunge. Maşina de intervenţie pe şenile, care trece prin apă şi noroi pentru a salva oameni, a fost recent achiziționată de Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu.

Autospeciala complexă de intervenție, descarcerare și acordarea asistenței medicale merge prin apă, nămol, planuri înclinate şi aduce pacientul până la locul unde acesta este preluat de salvare. Totodată, autospeciala este dotată cu aparatură de ultima generație.De asemenea, autoutilitara are un sistem complx și foarte sigur, trecând cu brio testul pe zonele abrupte din zona Rânca.

Totodată, mașina de intervenție acordă şi asistenţă medicală, fiind dotată cu tot ce trebuie pentru a face acest lucru.Ion Tudor, directorul Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu, a declarat că această nouă autoutilitară le va facilita operațiunile în condiții extreme, fiind dotată cu sisteme de ultimă generație. Conducerea instituției a mai declarat că, în Gorj era nevoie de o autoutilitară şenilată de intervenţie şi salvare, judeţul nostru având o zonă muntoasă ce poate fi greu accesibilă pe timp de iarnă și nu numai.