Lider al solutiilor multifunctionale

SISTEMUL ÎNGROPAT oferit de Compania Grădinariu

A new waste collection system in Romania - UNDERGROUND WASTE COLLECTION SYSTEM offered by the company Grădinariu

 

Grădinariu company is one of the companies with long experience within the Romanian machinery market with extended activities in sanitation field and construction machinery.

 

Un nou sistem de colectare a deșeurilor în Romania -  SISTEMUL ÎNGROPAT oferit de Compania Grădinariu

 

Compania Grădinariu este una dintre companiile cu o experiență îndelungată pe piața utilajelor și autospecialelor  din România cu activități extinse în domeniul salubrizării și a utilajelor de construcții. Calitatea sa de reprezentant al unor mărci cu renume internațional, producătoare de accesorii și utilaje de salubritate, utilaje pentru construcții, utilaje pentru gestionarea deșeurilor și serviciilor publice dar și mobilier urban a întărit reputația sa de partener sigur și eficient. În prezent este o companie activă pe piața interna câștigând permanent segmente de clienți  în toate zonele țării, datorita gamei diverse pe care o deține și a serviciilor de consultanta în găsirea celei mai bune soluții pentru clienții săi.

 

Având în vedere tendința mondiala de a diminua efectele poluarii, prin orice mijloace de la colectarea selectiva pana la folosirea unor mașini / utilaje ecologice (toate acestea punându-le la dispoziție și Compania Grădinariu),  vă propunem în acest număr sa vă prezentam  o variantă de colectare a deșeurilor care este din ce în ce mai des întâlnită și solicitată și de piața românească, respectiv SISTEMUL ÎNGROPAT  (UNDERGROUND) - Gama Minimax oferit de partenerii noștri germani ai căror distribuitori în România suntem.

 

Exploatarea rațională a containerelor îngropate se poate face rapid și automatizat, fără deteriorarea acestora, în condiții de siguranță generală maximă. SISTEMUL ÎNGROPAT Gama Minimax reprezinta practic  soluția eficientă pentru ca  manipularea și golirea containerelor îngropate să se realizeze într-un timp mult mai scurt,  cu o reducere semnificativă a costurilor de operare, dar și o diminuare a  riscului de deteriorare a containerelor.  Propus pe piața românească de Compania Grădinariu, reprezentantul unor renumite mărci  europene producătoare de accesorii și utilaje de salubritate,  acesta înseamnă de fapt explorarea rațională a containerelor îngropate.

 

Avantajele  sistemului :

  •    Nivelul de umplere este peste 95 % datorită containerului îngust de colectare.
  •    Toate foile și secțiunile de oțel sunt acoperite galvanic sau sunt din oțel inoxidabil și astfel protejate împotriva coroziunii.

 

Structura sistemului:

Containerul de colectare este conectat cu coloana și platforma de acces la o unitate fixă. În timpul operațiunii de golire întreaga unitate este trasă afară cu ajutorul unei macarale și golită în vehicul. Încasetarea din beton este formată dintr-un singur bloc de beton de calitate B 45.

 

Astfel caseta este complet impermeabilă și are o durată de viață foarte mare. Opțional se echipează cu controlul flotabilității

 

Containerul de colectare poate fi de 3, 4 și 5 m3.

 

Construcția este masivă din oțel, cu o grosime de 3 mm, sudată, opțional mai poate  avea 1,5 mm grosime nituită, utilizabila pentru toate tipurile de deșeuri. Un aspect important de menționat este și faptul ca acest sistem este izolat fonic ceea ce asigura silențiozitate chiar și pentru colectarea deșeurilor din sticla.

 

Sistemul este echipat cu suporți din oțel fixați în caseta de beton, iar placa standard de pe asfalt este din tablă striată galvanizată, putand fi o soluție ușor adaptată pentru a se corela cu aspectul orașului. Aceasta este foarte simplu de menținut curata și, chiar după ani de zile, oferă încă elementul de securitate de ”non-alunecare”. De asemenea,  se  poate acoperi platforma cu gudron sau pavele conform pavelelor din vecinătate.

 

Acest sistem a fost implementat cu succes în orașe cunoscute pentru curățenia și frumusețea lor cum ar fi Berlinul.

 

Articol preluat de pewww.armd.ro

parteneri