proiectare personalizata
peste 25 de ani experienta
100% romanesc

Lider al solutiilor multifunctionale

Maturatoarea electrica 500ZE testata in premiera in Romania

Compania Romprest, in parteneriat cu Compania Gradinariu au testat in premiera, in Romania, prima maturatoare 100% electrica, zero noxe si nivel redus de zgomot, dedicata serviciilor de salubritate, in cadrul unui eveniment demonstrativ pe strazile Bucurestiului.

 

Marile bulevarde ale capitalei au fost salubrizate de Maturatoarea Electrica ZE, ce a fost testata corespunzator de catre Romprest, incepand cu zona Arcului de Triumf si continuand cu Bd. Kiseleff, P-ta Victoriei, Calea Victoriei, P-ta Romana, P-ta Universitatii. Cetatenii capitalei au avut ocazia sa descopere utilajul ecologic ce matura si curata cu mai putin praf, extrem de silentios, si fara emisii de CO2, protejand mediul inconjurator.

 

Maturatoarea 500 ZE, destinata curateniei urbane, functioneaza cu o baterie Lithium-Ion, nu polueaza, iar costurile de operare sunt mult reduse fata de utilizarea unui combustibil conventional.

 

Principalele sale avantaje  sunt:

  • 8 ore de operare efectiva / incarcare,
  • nivelul redus de zgomot la tranzitare,
  • nivel zero pentru CO2 si alte emisii,
  • consum de apa redus si performante maxime in maturarea oraselor.

“Compania Romprest investeste constant in cele mai noi tehnologii si echipamente din punct de vedere al exigentelor normelor de exploatare si consum (Euro 6), fi ind prima companie de profi l din Romania care are ocazia sa testeze maturatoare 100 %  electrica in Bucuresti.

 

Promovam, prin politica de management general, conceptul de dezvoltare durabila la toate nivelurile organizatiei si ale comunitatii, prin conservarea, protejarea si imbunatatirea calitatii mediului, protejarea sanatatii oamenilor,a declarat Dl. Sorin Velicu, Director Operational, Romprest. Designul inovativ ofera o capacitatea a containerului de gunoi de 0.75mc, o latime de maturare de 1900 mm, un diametru de  intoarcere de 2,05 m, o inaltime de 2 metri, un joystick de control al periilor, o greutate redusa, ceea ce ofera posibilitatea de a se deplasa oriunde fara sa deterioreze suprafetele.

 

Asa cum bine stim, poluarea este una dintre marile probleme actuale ale societatii in ansamblu, orasele mari inregistrand grade inalte de poluare. In acest context preocuparea pentru reducerea poluarii ar trebui sa devina un obiectiv principal pentru institutii si companii, indiferent de domeniul de activitate. In aceasta directie, Compania Gradinariu s-a implicat, constant, investind in dezvoltarea obtinerii unor materiale durabile si ecologice, promovand utilaje si tehnologii ce permit reducerea gradului de  poluare. Astfel, portofoliul Companiei Gradinariu include o serie de produse prietene cu mediu, utilizarea acestora in activitati de salubrizare contribuind la reducerea gradului de poluare. Mai mult, aceste produse aduc si  avantaje utilizatorului, multe dintre ele fi ind gandite pentru a reduce cheltuielile cu combustibilul. Un astfel de produs este Maturatoarea electrica 500 ZE care isi va demonstra calitatile, pentru prima data in Romania pe  strazile Bucurestiului”, a declarat Andrei Gradinariu, Director General Compania Gradinariu.

 

SURSA: www.masinisiutilaje.ro