021 344 14 89 / 0745 340 186 / office@gradinariu.ro

Lider al solutiilor multifunctionale

Gradinariu producator de echipamente complexe

Compania Grădinariu a reușit de-a lungul celor 21 de ani de existență să se impună nu numai ca importator de utilaje de construcții pe piața din România (de inalta clasa tehnologica si care tine pasul cu tot ce e nou pe piata), asigurând toate serviciile aferente, precum cele de întreținere, reparații, piese de schimb, pregătirea personalului, dar și ca producător de echipamente complexe. Astfel, putem spune că a devenit print-o dezvoltare permanentă și investiții importante, un integrator de soluții tehnologice, capabil să ofere clienților exact ceea ce au nevoie, indiferent de complexitatea solicitării.

Nu totdeauna un utilaj multifunctional trebuie să devină și complex tehnologic, o adevărată uzină pe roți. Specialiștii de la Grădinariu au o experiență îndelungată în domeniul mașinilor pentru salubrizare, dar și a celor utilizate în situații de urgență și știu că o mașină complexă nu este neapărat cea mai bună ținând cont de faptul că intervențiile au loc în pe terenuri dificile, cu acces limitat, iar riscul de a surveni o eroare la sistemul electronic sau o defecțiune tehnică crește.

Astfel, deși pare simplu din punct de vedere constructiv, acest echipament ascunde multă inovare tehnologică, ore de proiectare nenumărate și mai ales, însumează experiența producătorului de peste 20 de ani. Rezultatul este pe măsură: o autospecială fiabilă, rapidă și eficientă în situații critice, rezistentă în timp și în condiții extreme de intervenție.

 

Echipament multifunctional: pentru vidanjat, stropit şi deszăpezit.

Eficient, utilajul poate fi folosit în toate cele 4 anotimpuri.

 

Calitate şi eficienţă - acestea sunt carcateristicile principale ale echipmanetului   multifuncţional care poate fi utilizat în orice anotimp, pentru diferite activităţi din nomeniul salubrizării. Autoşasiului MAN TGM 13.250 4X4 cu dispozitiv rapid de cuplare, i se pot ataşa o vidanjă, o instalaţie de spălare cu jet de apă sau o lamă pentru dezăpezire.

Acest utilaj multifuncţional are eficienţă maximă de utilizare, putând fi practic folosit în toate cele 4 anotimpuri. Astfel, în funcţie de anotimp, echipamentul poate efectua mai multe activităţi specifice salubrizării: vidanjare, stropire cu apă sau dezăpezire - în sezonul rece autoşasiului i se poate monta o lama, un plug sau chiar si o sararita (utilaj de imprastiat material antiderapant).

Compania Grădinariu este reprezentantul unor renumite mărci în domeniul salubrizării. De precizat că Firma Grădinariu oferă clienţilor nu doar utilaje şi echipamente de cea mai bună calitate, ci şi consultanţă tehnică sau lucrări de întreţinere prin service-ul propriu unde sunt pregătite pentru livrare şi se asigură lucrările de mentenanţă pentru utilajele noi.

 

CARACTERISTICI TEHNICE

 

Autoşasiu

Autoşasiu MAN TGM 13.250 4X4 cu masa maximă autorizată de 13,5 tone, cu 8 tone sarcină utilă

 

Echipament utilizat –primavara, vara, toamna:

 

Vidanja

 • Pompa de vacuum
 • Cu palete rotative;
 • Înălţime minimă de aspirare – 7 m;
 • Presiune de operare – 0,5 bari;
 • Răcire apă;
 • Lubrifiere ulei;
 • Accesorii: 4 furtune de aspirare cu o cuplare în 4, 3 m lungime/buc.;

 

Instalaţie de spălare cu jet de apă

 • Pompa de înaltă presiune cu debit 180 litri/min;
 • Presiune maximă 250 bari;
 • Tambur furtun : ½ ”, 50 metri lungime.
 • Lamă sau plug pentru dezăpezire
 • Plug zapadă articulat cu sistem de ridicare propriu
 • Sistem ataşare pentru placa DIN.
 • Bandă de cauciuc sau lamă de oţel Hardox
 • Autonivelare +/- 5
 • Lamă cu 2 părţi (dreapta, stânga) cu sistem hidraulic de comandă cu unghi de înclinare +/-30

 

ECHIPAMENTE PENTRU UTILIZARE PE TIMP DE IARNA

 

Lama de zăpadă

Deflectorul lamei este construit din HDPE, un material foarte rezistent la solicitări intense şi foarte uşor. Acest lucru conferă lamei de zăpadă avantajul unei greutăţi proprii mult reduse în comparaţie cu o lamă clasică din oţel; în acest fel se reduce substanţial încărcarea axei faţă a şasiului purtător şi implicit aduce o economie în ceea ce priveşte consumul de combustibil.

 

Sistem de imprastiere material antiderapant EPOKE, actionat hidraulic, cu latimea de imprastiere in intervalul 2-12 metri.

Buncăr pentru material antiderapant prevăzut cu rezervoare laterale pentru soluţii utilizate la deszăpezire de 2.360 Iitri.

 

Articol preluat de pe: www.masinisiutilaje.ro

parteneri