proiectare personalizata
peste 25 de ani experienta
100% romanesc

Lider al solutiilor multifunctionale

Prima maturatoare electrica la Bucuresti

Aceasta este prima măturătoare cu propulsie 100% electrică testată în mediul urban în România, fiind în același timp perfect fezabilă pentru utilizarea sa la fel ca și o mașină acţionată cu motor termic.

 

Beneficiile utilizării unui astfel de echipament sunt importante, dacă ţinem cont de faptul că este proiectată pentru a lucra în mediile urbane: poluare zero, silenţioasă, putând lucra chiar și noaptea, și productivitate mare, neexistând nici o limitare din punctul de vedere al puterii de curăţare datorită acţionării electrice. Bateria de nouă generaţie Lithium-Ion asigură o funcţionare continuă de 8 ore.

 

Acest vehicul va putea fi văzut pe străzile din București începând cu luna mai, fiind deocamdată testată de către compania Romprest, una dintre cele mai mari companii de prestări servicii în segmentul profesional de curăţenie din România, cu peste 6.000 de angajaţi.

 

Avantajele auto-măturătorii electrice 500ze rezidă și în performanţele sale tehnice, aceasta fiind proiectată și având în dotare cele mai noi tehnologii în domeniu, ce îi permit un consum redus de apă, deci o autonomie mare din punctul de vedere al aprovizionării, dar și o putere mare de aspirare, asigurând o curăţenie corespunzătoare la o singură trecere, putând acoperi astfel suprafeţe mai mari decât ale modele similare ca și putere. Designul inovativ oferă o capacitatea a containerului de gunoi de 0,75 mc, o lăţime de măturare de 1.900 mm, un diametru de întoarcere de 2,05 m, o înălţime de 2 metri, un joystick de control al periilor, o greutate redusă, ceea ce oferă posibilitatea de a se deplasa oriunde, fără să deterioreze suprafeţele.

 

Sistemul de control al prafului CloudMaker foloseşte cu 70% mai puţină apă faţă de sistemele de măturare tradiţionale. Se reduc costurile prin eliminarea sistemului de reciclare a apei care necesită întreţinere şi curăţare periodică a filtrelor şi containerului. Norul de particule fine de apă este folosit pentru a îngloba particulele de praf şi a oferi o atmosferă optimă pietonilor.