proiectare personalizata
peste 25 de ani experienta
100% romanesc

Insule supraterane compuse din 5 containere supraterane staționare

Proiectate si fabricate conform standardelor europene in vigoare, cu următoarele capacități pentru cele 5 fracții: 

  • Biodegradabil
  • Rezidual
  • Sticlă
  • Plastic și metal
  • Hârtie și carton

Produs eligibil pentru programul de finantare PNRR de pana la 100% ce nu necesita autorizatie de constructie. Pentru informatii complete de accesare a acestui tip de finantare puteti gasi aici: GHID SPECIFIC - CONDIȚII DE ACCESARE A FONDURILOR EUROPENE AFERENTE PNRR.

Sunt concepute pentru oraș și pentru utilizatorii casnici fiind disponibile în versiunea standard (2250, 3000 și 3750 litri) și în versiunea mică (1500, 2100 și 2700 litri).

Pot fi amplasate cu ușurință atât în contexte urbane noi, cât și în contexte istorice, forma paralelipipedă și modularitatea lor permit concentrarea unor volume mari de deșeuri și material reciclabil în câțiva metri pătrați.

Deschideri disponibile: 

- Deschidere cu gură de introducere culisantă - realizata in principal din otel inoxidabil, este prevazuta cu maner anti-taiere cu margini rotunjite iar deschiderea acesteia se face prin impingere in sus. Un amortizor incetineste si franeaza cursa atat in faza de deschidere cat si in faza de inchidere. Acest tip ar putea permite limitarea volumului de deseuri ce poate fi plasat in interiorul containerului, utilizatorul fiind obligat sa limiteze volumul de deseuri conferit in functie de latimea deschiderii. O nouă identificare a utilizatorului este obligatorie pentru a permite introducerea altor deșeuri.

- Deschidere cu gura de introducere tip tambur cu volum de 30 l sau 40 l realizata din otel inoxidabil cu pereti dubli ce limiteaza volumul de deseuri introduse la fiecare accesare . Aceasta permite golirea automata incontainer a deseurilor depuse de utilizator odata cu inchiderea tamburului. 

Ecoinsulelor supraterane din containere stationare digitalizate asigura:

 - Pozitionare: containerele pot fi dispuse unul langa altul cu o distanta apropiata de zero si, cu ghidaje speciale de aliniere dotate cu terminale, se poate asigura o pozitie fixa pentru ecopunct.
- Întreținere: proiectarea atentă a containerelor și utilizarea materialelor de înaltă calitate împreună cu metodele de manipulare și golire a acestora, fac în asa fel încât sa nu fie necesare operațiuni de întreținere.
- Rezistența: Containerele sunt produse exclusiv din otel, ceea ce garanteaza utilizarea lor chiar si in urma incendiilor sau vandalizării.
- Curatare facila: in timpul fazei de golire, deseurile sunt eliberate din partea inferioara a containerului. Această condiție permite asigurarea unei mai bune curățări și o mai mare igienă a gurii de introducere, partea din container cea mai expusă contactului cu utilizatorii. Containerele pot fi spalate intern si extern cu echipamente dedicate capabile sa asigure igiena si curatenia.
- Retentie de lichide: avand in vedere posibilitatea de a contine orice tip de deseuri, containerele produse de au fost dotate cu fund etans capabil sa previna scurgerea levigatului lichid.
- Personalizare: Containerele pot fi personalizate la cerere sau pentru a satisface nevoi speciale
ALTE RECOMANDARI