proiectare personalizata
peste 25 de ani experienta
100% romanesc
Grust este marca proprie a grupului Gradinariu, specializata in proiectarea si constructia de caroserii industriale pentru aplicatii municipale.
GRUST

Gama de echipamente Grust se caracterizeaza printr-o anduranta ridicata la conditiile mai dificile, climatice si geografice, din Romania. A fost gandita in mod special pentru piata locala, ca un raspuns la asteptarile tehnice si financiare, ale clientilor cu cerinte ce necesita proiectare si constructie personalizate.  

Caroseriile produse sub numele Grust sunt realizate de o echipa complexa de proiectanti, ingineri si tehnicieni, in conformitate cu standarde si certificari europene.

Proiectarea asistata de calculator si documentatia tehnica a vehiculelor sunt folosite la calcularea incarcarile specifice pe axe, iar calculul  se imbina cu prescriptiile normativelor interne si internationale ce reglementeaza constructia acestor utilitare. Astfel exista capacitatea de a depista eventualele probleme (omologari RAR) inca din faza de proiectare, vehiculul putand fi folosit in conditii maxime de siguranta si exploatare.

Productia beneficiaza de utilaje de indoit tabla de otel, masini de debitat profile din aluminiu si otel, abkant, masina automata de sablat cu alice, aparate de sudura in atmosfera controlata MIG – MAG, pod rulant cu sarcina de 5 tone, masina de debitat cu plasma, utilaj de montat pereti izotermi cu vacuum, compresoare de aer, laborator de vopseluri.

In gama Grust se pot produce atat caroserii simple (bene basculabile, platforme transport, stropitori stradale) cat si complexe, adaptate fiecarui client (masini de pompieri, nacele linii cale ferata, interschimbabile, ateliere de monitorizare si raspuns in caz de urgenta etc)

Grust beneficiaza de acreditare ISO 9001, de autorizatie ISCIR, autorizare RAR (Registrul Auto Roman).