proiectare personalizata
peste 25 de ani experienta
100% romanesc

LIVRăRI

Gluton 2411 aspirator urban 100% electric

Primul aspirator Glutton a fost lansat pe piaţa belgiană în anul 1996 şi a fost un succes imediat. Prototipul a fost prezentat în anul 1995 la expoziţia "Best" din Namur, unde nu mai puţin de 12 consilii locale au spus că ar cumpăra unul chiar acolo, în acel moment.


Glutton® a parcurs un drum lung de la acele zile de început. Glutton este văzut azi de-a lungul străzilor a peste 4.500 oraşe, în 56 de ţări de pe toate cele 5 continente. Având în Belgia platforma de lansare, Glutton®a fost foarte repede adoptat de ţările vecine, începând cu Luxemburg, Franţa, Elveţia, Germania şi Olanda. Eforturile de prospectare ulterioă a avut în toată Europa și în întreaga lume, prin distribuitori selectați.


Pentru  Christian  Lange, omul care a proiectat Glutton®, tactica de vânzare se bazează pe un singur si foarte simplu principiu: "Încercați unul, și-l veţi iubi", spune el cu un zâmbet mare.


De aceea, echipa de vânzare a Glutton® şi distribuitorii săi oferă o încercare gratuită a aspiratorului Glutton® la fața locului, în situaţii din lumea reală. "De trei ori din patru", acest lucru se traduce prin vânzarea unuia sau a mai multor aspiratoare Glutton,  adaugă Christian  Lange. Lumea este încântată de produsul Glutton,  în ceea ce priveşte atât aspectul cât şi eficienţa.


 "Aspiratorul Urban Electric 2411 este fiabil si eficient, ne-a ajutat sa rezolvam probleme pentru care nu gaseam solutii. Il recomandam cu incredere.” Carmen Maxim - Ecosalubrizare Prest


 “Aspiratoarele noastre - GLUTTON ELECTRIC 2411 - au un număr de aproximativ 3.000 de ore de funcţionare in care s-au comportat conform cu cerinţele specifice procesului de producţie pentru care au fost achiziţionate, avand un randament ridicat de lucru”. Dipl. Ec. Ilie Ionel Ciuclea -  Supercom Bucuresti