Gradinariu Import Export
Consultanta tehnica

Beneficiind de o vasta experienta in domeniul in care activeaza, S.C. Gradinariu Import Export S.R.L. vine in intampinarea clientilor si partenerilor sai cu o echipa solida, bine pregatita din punct de vedere tehnic, capabila sa comunice eficient si sa creeze relatii durabile, reciproc avantajoase.

Aceasta echipa, alcatuita din ingineri de specialitate, este instruita permanent sa ofere consultanta tehnica clientilor atat in faza premergatoare achizitionarii unui utilaj precum si ulterior, in orice moment al utilizarii acestuia.

S.C. Gradinariu Import Export S.R.L. considera ca acest serviciu este de maxima importanta in contextul actual, caracterizat de produse care incorporeaza tehnologii avansate, de aceea consultantii nostri sunt pregatiti sa ofere informatii pertinente despre:

  • caracteristicile tehnice ale utilajelor si echipamentelor
  • solutii alternative, atipice, speciale dar care sa raspunda nevoilor specifice ale clientilor
  • analize comparative intre diferite categorii de utilaje si echipamente
  • moduri de operare / utilizare in conditii optime, economic avantajoase pentru clienti
  • tendinte in domeniul utilajelor si echipamentelor

Preocuparea noastra pentru asigurarea unui serviciu de consultanta tehnica de calitate arata ca S.C. Gradinariu Import Export S.R.L. este la dispozitia clientiilor si partenerilor sai, pentru consolidarea si dezvoltarea unui parteneriat delunga durata!