Gradinariu Import Export
Despre noi

Gradinariu Import Export SRL, infiintată în anul 1994 este în prezent, unul din liderii de piata cu experienta:

 

  • pe piata utilajelor si accesoriilor de salubritate, intretinere drumuri pe timp de vara sau iarna, asigurand o multifunctionalitate utilajelor sau autospecialelor livrate;
  • este o prezentă constantă pe piata utilajelor de constructii ;
  • si totodata un furnizor important de autospeciale pentru situatii in caz de urgenta.
  • Suntem printre principalii distribuitori pe piata de recipiente de colectare diverse deseuri
  • iar mobilierul urban livrat de noi se bucura de cele mai alese aprecieri in randul clientilor nostri.


Trendul ascendent al pietei constructiilor, precum si reputatia de partener sigur si eficient ne-au condus spre colaborari cu renumite marci europene producatoare de accesorii si utilaje de salubrizare si constructii.

Consideram ca utilizand la maxim toate resursele de care dispunem (umane si materiale) ne putem indeplini obiectivul cu succes si putem evolua in satisfacea cerintelor clientilor nostri.

 

Viziunea noastră este să fim furnizorul de utilaje de salubritate, de constructii si colectarea de deseuri  numărul unu in tara si din Europei de Est.


Acest lucru este subliniat şi de misiunea noastră, care are patru elemente principale:

  1. Vrem să simplificăm viața clienților noștri
  2. Să facem astfel încât clienții nostri dar si angajații nostri să aibă mai mult succes
  3. Să avem o contribuție socială pozitivă 
  4. Sa oferim solutii innovative si sa oferim noi tendinte in piata de profil.

 

Principalul nostru obiectiv este acela de a atinge cele mai înalte standarde de calitate, menţinând totodată preţurile la un nivel competitiv.

 

Succesul dumneavoastră este şi al nostru
Credem cu tărie că atingerea tuturor acestor obiective este atât în interesul nostru, cât şi al tuturor părţilor interesate: clienţi, angajaţi, investitori şi întreaga societate care beneficiaza de rezultatele muncii noastre.

 

Punem mare accent pe flexibilitate şi pe rezolvarea creativă a nevoilor tehnice ale clientului nostru, respectând în acelaşi timp rigorile impuse. 

 

Dispunem în permanenţă de surse şi resurse care să facă faţă tuturor provocărilor pe care le presupune un utilaj sau o autospeciala  fie ele din domeniul salubritatii, intretinere de drumuri sau situatii de urgenta.