proiectare personalizata
peste 25 de ani experienta
100% romanesc

LIVRăRI

Autovehicul multifunctional

MERCEDES BENZ UNIMOG U218

Autovehicul multifunctional Mercedes Benz Unimog U218, motor diesel Euro 6,  tractiune  4x4 si cutie de viteze complet sincronizata (16 trepte inainte si 14 inapoi), masa maxima autorizata de la 7.5 tone cu posibilitate de tarare pana la 10.0 tone si cu o sarcina utila de pana la 4.5 tone.

1. Autovehiculul multifunctional poate fi dotat cu urmatoarele accesorii si echipamente pentru deszapezire si intretinere drumuri pe timp de vara:

  • bena basculabila pe trei parti, capacitate de 4.4 mp, cu posibilitate de montaj raspanditor material antiderapant de capacitate intre 1.5 si 3 mc, instalatii de stropit si vidanjat cu rezervor de capacitate intre 2000 si 4000 litri,  instalatii de transport si imprastiere solutie bituminoasa, etc.
  • priza de putere frontala mecanica cu dimensiune 1 3/4” si putere de iesire 110 - 150 Kw, pentru actionare echipamente de deszapezire (freza de zapada) si intretinere drumuri pe timpul verii (perii rotative, sisteme de cosire, toaletare copaci, tocatoare lemn, etc.)
  • instalatie hidraulica actionata prin priza de putere montata pe motor si dotata cu pompa cu pistoane axiale, debit cca. 90 litri/min. si presiune 220 Bar, pentru actionare echipamente de deszapazire si intretinere drumuri pe timp de vara (sisteme de cosire acostamente si toaletare copaci, perie frontala,
  • placa frontala, pentru montarea atasamentelor frontale
  • freza de zapada , lama sau plug de zapada, perie frontala, sisteme de cosire acostamente si toaletare copaci, rampe cu duze pentru stropire drumuri publice