Autocisterna cu instalatii de stropit

Constructia autocisternei poate fi cu bazin din fibra de sticla sau cu bazin metalic, capacitati uzuale 6.000 - 10.000 litri. Autocisternele sunt construite in functie de dorintele si necesarul fiecarui client, cu circuit de joasa si optional inalta presiune, cu bara de stropire frontala sau in spate, duze reglabile tipa “laba de gasca”, lance de spalare cu presiune, dus pentru ghivecile de flori de pe stalpi.

SUNT INTERESAT
de acest utilaj
Te-ar mai putea interesa să știi:

Utilizare pentru transport apa si intretinere de drumuri publice (stropire si spalare sub presiune), parcuri.

Autospeciala poate fi configurata cu bazin fix pe sasiu sau cu suprastructura de incarcare cu carlig,. Modul de antrenare uzual: motopompa (motor termic). Autocisterna poate fi utilizata atat vara cat si iarna.

Varianta cu sistem de incarcare cu carlig se exploateaza vara atat ca basculanta cat si ca cisterna de apa cu instalatie de stopit cu joasa si inalta presiune. Pe durata iernii poate transporta un dispozitiv de imprastiat material antiderapant. Suprastructura pentru stropit functioneaza independent si poate fi descarcata pe orice suprafata betonata. Se poate utiliza chiar si fara prezenta autosasiului.

ALTE PRODUSE LIVRATE